Uformelt.net nytt hobbyforum :o)

En kveld en liten gjeng bergenske (og innflytta ikke-så-bergenske) strikkekjerringer satt samlet, så fant vi plutselig ut at det ville være moro å lage vårt eget forum.
Nå finnes det selvsagt uendelige mengder forum, flere jeg frekventerer, men det helt perfekte forumet – som passer for strikking og hekling og sying og interiør og hage og, og, og – som i tillegg har en lett og omgjengelig tone, det fantes ikke.
Derfor håper vi at det er akkurat det vi skal klare å få til! Om du er nysgjerrig, finner du forumet her: Uformelt. Etter at du har registrert deg, må du godkjennes av vår eminente lederstab. Du kan skrive innlegg foran inngangsdøren, men må ellers smøre deg med tålmodighet. I de fleste tilfellene tror jeg det går rimelig kjapt.
Siden begge Luer for huer-generalene, Tittei og Kiwa er blant lederskapet hos Uformelt, så har luealongen flyttet hit. Du trenger ikke flytte etter, men må registrere deg hos oss for å følge med i alongen. Resten av bergenstøsene(og innflytta ikke-så-bergensketøsene) som har startet dette, er Anette, Dyveke, Lise og jeg. Håper du har lyst til å være med oss videre – vi har et forum i barndommen, så nå har du sjansen til å være med og påvirke!

Uformelt.net

Normally I post in english, but since this is a new forum we have open and it is in Norwegian, I just wrote it on Norwegian 😛

En tanke om “Uformelt.net nytt hobbyforum :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s