Happy new year :o)

A lot of big things has happen, I have had US visit and can welcome a new boy in the house. More information about this special lad will come soon on my kennel website. Mikey’s breeder Melissa (Kennel Rabows) come over with the eagle, we had some very good days, sightseeing around in Bergen in the cold and snowy weather. Lucky enough, Melissa got out from Norway before the European chaos started. The flight after here back home to Houston was cancelled and the roads here in Bergen, was crazy since it come more snow and it was pretty slippery on the roads. But when that happen I was back in bed again 😛

Spinners home has a lottery and of course I have to join, this will be in norwegian 😀

Her er reglene:
1. Skriv på bloggen din:
a. Hva har du lært om fiber/spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året? Hva har du prøvd nytt? Hvordan har du presset deg selv ut fra din «comfort zone» til nye utfordringer? (Om du er helt fersk til spinning regner jeg med at alt ligger utenfor din comfort zone. ) Eller, hva har du funnet ER din comfort zone? («Comfort zone» betyr at noe er så behagelig at den har ikke noe utfordring; man kunne nesten gjøre det uten å tenke. Det betyr ikke at det er kjedelig, men heller at du har mestret det og at du kan «falle tilbake» på det for å slappe av og fortsatt vite at produkten kommer til å bli bra.)
Svar: Jeg har funnet ut at jeg ikke er noe særlig glad i såkalt art yarn, jeg vil ha garn som kan brukes til alt. Har lyst til å lære meg bedre å spinne coils. Ellers elsker jeg å prøve nye fiber sorter, ifjor prøvde jeg cormo/soy for første gang og bare elsket fiberblandingen.

b. Har du funnet at du spesielt likte noen fiber/redskaper eller ikke likte noe? Hvorfor eller hvordan?

Svar: Cormo er absolutt en ull sort jeg vil ha tak i mer av og elsker mykheten og egenskapene ved å spinne denne super deilige og myke ullen. Kan ikke huske at jeg hadde noe jeg ikke likte av fiber i fjor.

c. Hva har du fortsatt lyst å lære eller der det noe du er nysjerrig om? (Fiber, teknikker, metoder, redskaper)

Svar: Bli bedre til å spinne med low whorl drop spindle.

d. Hva er det du er mest stolt av i spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året? (skulle elske å se bilder her!)

Svar: Jeg strikket Tiger Eye Lace Shawl, fra et garn som ble spunnet med min daværende nye mini spesial bestilte Amboyna Bossie håndteine. Sjalet ble strikket og gitt til en person jeg setter veldig stor pris på.

e. Nevn Spinnerens Hjem slik at jeg får lettere finne det du har skrevet.

Gjort :o)

f. Tenk litt om hva du ville ha om du vinne: en håndtein eller fiber? Om fiber, tenk tilbake til del «C»: noen spesielt du har lyst for?

Svar: Jeg elsker fiber og er en fiber snobb, elsker all fiber med lav micron, he he 😛

2 tanker om “Happy new year :o)

  1. Heidi, Thanks for the comment on my blog. Yes it has been a changing time in my life, but I do believe there is a purpose in it all. I’m very thrilled to be knitting and spinning again. I’m looking forward to seeing your new boy. 🙂

  2. Takk for tips om ravelry, hadde ikkje tenkt så langt 🙂

    Ser ut som om garnet er satt sammen med 4 stk 2-tråds garn, så regner med det skal gå greitt å dele, og tvinne på rokken. Tviler på at eg kommer til å prøve meg på bomulls-spinning med det første, har emr enn nok med å få til vanlig ull 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s