Lotteri på Spinners Home 2013

Da var det tid for lotteri på Spinners home, har ikke vært med et par år. Så da prøver vi denne gangen 😉

 • Hva har du lært om fiber/spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året?  Hva har du prøvd nytt?  Hvordan har du presset deg selv ut fra din «comfort zone» til nye utfordringer?  (Om du er helt fersk til spinning regner jeg med at alt ligger utenfor din comfort zone.    Eller, hva har du funnet ER din comfort zone?  («Comfort zone» betyr at noe er så behagelig at den har ikke noe utfordring; man kunne nesten gjøre det uten å tenke.  Det betyr ikke at det er kjedelig, men heller at du har mestret det og at du kan «falle tilbake» på det for å slappe av og fortsatt vite at produkten kommer til å bli det du ville.)
  Har ikke blitt så mye spinning, men spinner meste lace weight også tvinner jeg heller til tre tråds om jeg vil ha det tykkere 😉 Liker å spinne garn som for meg er til praktisk bruk, strikker meste sjal, sokker, pulsvarmere og luer.
 • Har du funnet at du spesielt likte noen fiber/redskaper eller ikke likte noe?  Hvorfor eller hvordan?
  Jeg liker å spinne fiber med lav micron, grunnet at jeg er et kløfantom. Liker å spinne alpakka, men siden alpakka klør på meg, blir det nok mindre innkjøp av alpakka etterhvert. Bomull er jeg ikke noe fan av, hverken til spinning eller strikking.
 • Hva har du fortsatt lyst å lære eller der det noe du er nysjerrig om?  (Fiber, teknikker, metoder, redskaper)
  Spinne fiber, som er tynt nok til å strikke orenburg sjal.
 • Hva er det du er mest stolt av i spinning/bruk av ditt håndspunnet garn i det siste året?  (skulle elske å se bilder her!)
  Tja, må vel bli Optim ifra Chameleon Colorworks, det ble lekkert og digger fargen.

  Optim, handyed from Chameleon Colorworks 2 ply, 410,5m, 100 gram


 • Nevn Spinnerens Hjem slik at jeg får lettere finne det du har skrevet.
  Spinner Hjem 🙂
 • Tenk litt om hva du ville ha om du vinne:  en håndtein eller fiber?  Om fiber, tenk tilbake til de forrige spørsmålene:  noe spesielt du har lyst for?  Om du virkelig har lyst for en liten redskap kan du si det også om prisklassen er omtrent det til en håndtein eller fiber.  (Det ville si, ikke en rokk.    )
  Håndteine samlingen min er veldig stor og kan alltid bli større, men frister nok mer med fiber om jeg skulle være så heldig å vinne 🙂
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 tanker om “Lotteri på Spinners Home 2013

 1. Oi, Heidi Kim, Optim garnet er bare så vakkert som det kunne være! Og jeg skjønner hva du mener med «klørfantom» . . . Det kan være litt av en utfordring å finne ull som passer noe mot huden! Du har hadde det ganske travelt i 2013, så jeg gleder meg å se hva du finner opp i 2014!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s